Мобилна версия programata.tv ALERT programata.tv ВИНАГИ НА ВАШИЯ ДЕСКТОП
» АКТУАЛНО
Адреналинов екшън по БТВ Екшън и през август: Уесли Снайпс vs. Силвестър Сталоун
публикувано на 27-07-2012

През м. август 2012-та, всеки четвъртък и петък ефирът на bTV Action ще прелива от адреналинов екшън

Уесли Снайпс ще завладее кино вечерите в четвъртък от 22:00 часа, а холивудското светило Силвестър Сталоун „ще отвръща на удара” всеки петък по същото време.

В „битката” между майсторите на бойните изкуства ще участват „Детонатор”, „Кобра”, „Ню Джак Сити”, „Специалистът”, „Стрелецът”, „Атентатори”, „Седем секунди”, „Танго и Кеш” и ще завърши епично в „Разрушителят”.

* * * * * * *

Сблъсъкът Снайпс - Сталоун стартират на 2 август от 22:00 часа с екшън трилъра „Детонатор”.

Тайният агент на ЦРУ Сони Грифит (Уесли Снайпс) пристига сам в Румъния, за да разкрие опасни контрабандисти и да спре продажбата на ядрено оръжие. Търговецът, с когото преговаря, разкрива истинската му самоличност и Грифит е арестуван. Но с помощта на ЦРУ бързо е освободен, за да получи следващата си задача: да охранява красивата Надя, по пътя обратно към САЩ. Но Грифит скоро ще разбере, че Надя е преследвана от същия търговец на оръжие. Когато от вътрешен източник в ЦРУ изтича информация, те ще трябва да се бият на живот и смърт, за да спасят себе си и света!

На 3 август Сталоун ще влезе в ролята на безапелационен в действията си полицай в екшъна „Кобра”.

Група от скинари, ръководени от самопровъзгласилия се за „нощното острие”, плячкосват колите и домовете на гражданите, убивайки повечето от жертвите си. Когато един от групата обира магазин и взема част от клиентите за заложници, лейтенант Мариян Кобрети – безапелационен в действията си полицай – е повикан да се справи със ситуацията. Той е принуден да застреля нападателя и да се справи с вълната от насилие, която залива улиците на града.

* * * * * * *

На 9 август Уесли Снайпс ще бъде Ангелът на смъртта, най-мощният наркобос, стиснал града в желязната си хватка в криминалния трилър „Ню Джак Сити”.

Айс Ти, Джъд Нелсън и Марио ван Пийбълс са ченгета под прикритие, заложили всичко, за да хванат главата на новата криминална фамилия.

В петък, 10 август, Сталоун ще влезе в ролята на Рей Куик - „пенсионирал” се вече наемник, експерт по експлозивите в екшън трилъра „Специалистът”.

Той е нает от красива и мистериозна млада жена - Мей Мънро, за да убие виновниците за смъртта на родителите й, когато тя е била малка. Мишените са босът на подземния свят в Маями - Джо Леон, неговият син Томас и двамата им телохранители.

* * * * * * *

На 16 август Уесли Снайпс е въоръжен и изключително опасен в „Стрелецът” - експлозивен екшън-трилър, в който нищо не е такова, каквото изглежда.

Елитен член на специалните части, той е изпратен да превземе чеченска атомна електростанция в опита да обезвреди устройството, чиято детонация ще убие хиляди и ще причини срутването на двете световни сили.

На 17 август в екшън трилъра „Атентатори” Робърт Рат (Силвестър Сталоун) е най-добрият в бизнеса с мокри поръчки, но възнамерява скоро да се оттегли.

Мигел Бейн (Антонио Бандерас) е млад, амбициозен и жесток наемен убиец, който иска да заеме мястото му, а единственият възможен начин е като убие своя съперник. Съдбите на двамата конкуренти се преплитат, когато и двамата получават една и съща мисия - да убият красивата информаторка Електра (Джулиан Мур). В последствие Рат и Електра се съюзяват, за да извоюват свободата си. Първо обаче те трябва да се справят с Бейн...

* * * * * * *

Екшън маратонът с майсторите на бойните изкуства продължава на 23 август, когато Уесли Снайпс ще бъде професионален крадец, чието последно изпълнение се обърква убийствено в блестящо непредсказуемия криминален трилър „Седем секунди”.

Капитан Джак Толивър (Снайпс) е бивш командос от Делта Форс, който е планирал разчетен до секунди грабеж на бронирана кола. Но вместо това в ръцете му се оказва безценно платно на Ван Гог – а един от хората му остава заложник при безмилостните руски гангстери, намесили се в грабежа. Единствената възможност за Толивър: самоубийствена спасителна акция, в която враговете могат да станат съюзници, най-добрият приятел – най-лош кошмар, а оцеляването – смъртоносно опасно.

На 24 август в екшън комедията „Танго и Кеш” Рей Танго (Силвестър Сталоун) и Гейб Кеш (Кърт Ръсел) са полицаи от Ел Ей, които непрекъснато си съперничат.

Общото между тях е, че всеки се мисли за най-добрия. И всеки от тях има репутацията и бойните умения да го докаже. Събрани в екип - те са като куче и котка. Но ако ги обвинят - те са готови да обединят усилията си.

* * * * * * *

Последният сблъсък между Снайпс и Сталоун по bTV Action ще бъде във фантастичния екшън „Разрушителят” на 30 август.

Джон Спартан (Силвестър Сталоун) е печено ченге, току-що заловило опасния престъпник Саймън Финикс (Уесли Снайпс) след години преследване. Несправедливо обвинен в убийството на 30 души, загинали в сградата по време на операцията за залавянето на опасния бандит, Спартан бива арестуван и замразен. Същата участ сполетява и Финикс. През 2036 година Финикс е размразен заради изслушване за предсрочно освобождаване и успява да избяга от затвора, вече в нов свят, където всичко е различно, а начинът на живот коренно се е променил. Единственият шанс на властите да запазят мира е да възложат задачата на човека, който го е заловил и спрял първия път - Джон Спартан.

Източник: Дир.бг


Още от Актуално
публикувано на 27-07-2012
публикувано на 27-07-2012